Spartling af vægge, lofter og vådrum

Fuldspartling for private og erhverv

Hos Fraugde Maleren i Odense udfører vi professionel spartling af vægge, lofter og vådrum. Vi er din lokale maler på Fyn, Tåsinge og på hele Langeland. Vi udfører malerarbejde af høj kvalitet for både privatpersoner og erhvervskunder, og vi kommer også gerne forbi din adresse for at hjælpe dig.

Vi lægger vægt på høj kvalitet og god service

Vi bestræber os altid på at levere et resultat af høj kvalitet med fokus på god service til vores kunders store tilfredshed. Det gælder, uanset om vi skal udføre fuldspartling af vægge, beklæde dem med glasvæv eller udføre malerarbejde i vådrum.

Vi kan gå i gang allerede om en uge

Vi er et malerfirma, der bestræber sig på at have en kort ventetid. Vi ved, at vores arbejde ofte har indflydelse på mange andre processer, hvad enten der er behov for spartling af vægge eller lofter i forbindelse med en renovering af hjemmet, et nybyggeri eller den almindelige vedligeholdelse.

Derfor har vi mulighed for at gå i gang med arbejdet allerede en uge efter, vi har indgået en aftale. Du kan således hurtigt komme videre med dit projekt, når du vælger at lade os varetage arbejdet.

Vi kan varetage hele dit projekt

Langt de fleste malerprojekter starter med spartling af vægge og lofter. Det er dog langt fra det eneste, som vi kan hjælpe dig med. Vi kan også være behjælpelige med den resterende del af malerarbejdet, hvad enten det omfatter:

  • ​Maling af vægge
  • ​Maling af lofter
  • ​Maling af døre og vinduer
  • ​Maling af facade
  • ​Opsætning af filt
  • ​Opsætning af tapet.

Kontakt os og få beregnet en pris på spartling af vægge og lofter

Du er velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på din opgave.

Vi udfører fuldspartling af vægge, lofter og vådrum for både private og erhverv, og vi sørger for, at du får et flot resultat i højeste kvalitet med en god service undervejs.

​Anmeldelser & anbefalinger

Tommel op

Vi har lige fået malet vores gamle listeloft fra mørkt til lys nøj det blev super flot. Det bliver ik sidste gang jeg bruger jer.

Carsten Trøigård Hansen

Varmeste anbefaling

Vil på det varmeste anbefale Helle. Hun er dygtig og levere et godt stykke arbejde, glæder mig til hun skal lave mit bryggers.

Laila Kristiansen

Se flere anmeldelser her​ | Du kan også følge os på instagram  instagram

​Har du travlt og ønsker du at blive ringet op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligst.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt oplysninger

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fraugde Maleren

Østparken 155

5220 Odense SØ

Kontakt os

Telefon: 60 61 12 58

E-mail: fraugde-maleren@outlook.dk 

CVR: 37268062