Maling af flyttelejlighed for private og boligselskaber

Vi lægger vægt på godt håndværk og god service

Ønsker du professionel hjælp til maling af flyttelejlighed? Hos Fraugde Maleren har vi specialiseret os i maling af fraflytningslejligheder. Vores kunder er både private, erhverv og boligselskaber.

Vi maler lejligheder i Odense og på resten af Fyn samt på Ringe og Kerteminde med videre, og vi står også gerne for maling af din flyttelejlighed.

Vi er et alsidigt malerfirma med stor erfaring, og vi har altid fokus på at levere et godt håndværk. Samtidig lægger vi vægt på at være i dialog med kunderne og at sikre en god service.

Vi klarer alt malerarbejdet ved en fraflytning

Vi tilbyder maling ved fraflytning af lejebolig for lejere, der ikke selv ønsker at stå for det hårde arbejde. Dermed bliver der flere kræfter til selve flyttearbejdet og til den nye bolig. Ofte vil det være en billigere løsning selv at hyre en maler frem for at lade udlejer stå for det. 

Vi tilbyder også maling af flyttelejlighed for boligselskaber og private udlejere. Vi laver gerne en fast aftale om maling af lejlighed ved fraflytning, og vi deltager gerne ved flyttesyn. Vi har stor erfaring med netop fraflyttelejligheder. 

Derfor ved vi lige præcis, hvad der skal til for aflevere en lejlighed i bedst mulige stand til nye lejere. 

Kontakt os for at få et tilbud på maling af flyttelejlighed

Du er velkommen til at høre mere om vores priser for maling ved fraflytning, og vi kommer gerne ud til en snak om krav og ønsker. 

Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for maling af flyttelejlighed. Vores maler laver desuden alt indenfor malerarbejde og står klar til at hjælpe dig med dit projekt.

​Anmeldelser & anbefalinger

Tommel op

Vi har lige fået malet vores gamle listeloft fra mørkt til lys nøj det blev super flot. Det bliver ik sidste gang jeg bruger jer.

Carsten Trøigård Hansen

Varmeste anbefaling

Vil på det varmeste anbefale Helle. Hun er dygtig og levere et godt stykke arbejde, glæder mig til hun skal lave mit bryggers.

Laila Kristiansen

Se flere anmeldelser her​ | Du kan også følge os på instagram  instagram

​Har du travlt og ønsker du at blive ringet op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligst.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt oplysninger

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fraugde Maleren

Østparken 155

5220 Odense SØ

Kontakt os

Telefon: 60 61 12 58

E-mail: fraugde-maleren@outlook.dk 

CVR: 37268062