Maling af facade – vi både kalker og maler huse

Vi frisker facader op og sikre et flot resultat

Er det ved at blive tid til maling af facade? Hos Fraugde Maleren har vi stor erfaring med at kalke og male facader for både private og erhverv. Vi maler for kunder i Odense og på resten af Fyn samt på Ringe og Kerteminde. Vi kommer også gerne hjem til dig for at friske din facade op.


Vi er et alsidigt malerfirma, som laver alle former for malerarbejde, herunder maling af facade. Det kan være store og små opgaver, og det kan være enten en indvendig eller en udvendig maleropgave. Vi lægger vi vægt på den gode dialog og god service. Samtidig sikrer vi et flot og solidt resultat.


Vi anvender kalk og facademaling i høj kvalitet

Facaden udgør en væsentlig del af husets klimaskærm, og facadens tilstand er med til at give besøgende et førstehåndsindtryk af huset og husets beboere. Samtidig er facaden det første, som du ser, når du kommer hjem. Derfor er det vigtigt at vedligeholde facaden.

​Vi klarer alle typer facader. Det kan være alle former for maling af hus, men det kan også være kalkning. Vi klarer det hele, og vi sørger naturligvis for det eventuelle stillads. Vi har et stort netværk, og derfor er der ingen opgaver, som er for store – eller for små.

Vi tilbyder kort sagt enhver form for kalkning og maling af hus, og vi bruger naturligvis kalk eller facademaling i høj kvalitet. Dermed kan du se frem til et holdbart resultat, som du kan glæde dig over i mange år. Vi tilbyder naturligvis professionel rådgivning om de mange muligheder i forbindelse med maling af facade.

Få et uforpligtende tilbud på maling af facade

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om vores ydelser og priser. Vi kommer gerne ud for at kigge nærmere på dine facader og for at høre mere om dine ønsker. Herefter kan vores maler udarbejde et uforpligtende tilbud med en fair pris for kalkning eller maling af facade. Vi hjælper også gerne med andre maleropgaver.

​Anmeldelser & anbefalinger

Tommel op

Vi har lige fået malet vores gamle listeloft fra mørkt til lys nøj det blev super flot. Det bliver ik sidste gang jeg bruger jer.

Carsten Trøigård Hansen

Varmeste anbefaling

Vil på det varmeste anbefale Helle. Hun er dygtig og levere et godt stykke arbejde, glæder mig til hun skal lave mit bryggers.

Laila Kristiansen

Se flere anmeldelser her​ | Du kan også følge os på instagram  instagram

​Har du travlt og ønsker du at blive ringet op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligst.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt oplysninger

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fraugde Maleren

Østparken 155

5220 Odense SØ

Kontakt os

Telefon: 60 61 12 58

E-mail: fraugde-maleren@outlook.dk 

CVR: 37268062