Få professionel hjælp til opsætning af filt

Giv dine vægge nyt liv opsætning af filt

Leder du efter en professionel maler til opsætning af tapet eller filt? Hvis ja, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Fraugde Maleren udfører vi alle former for ud – og indvendigt malerarbejde for private og erhverv. Så hvis du har brug for hjælp til opsætning af glasvæv, tapetsering eller malerarbejde, er vi de helt rigtige at kontakte.

I vores forretning forhører vi en lang række vægbeklædninger. Vi fører bl.a. glasvæv og filt, der giver væggene en stærk og ensartet overflade, og som binder malingen optimalt. Vores malerforretning ligger i Odense, men vi hjælper også gerne kunder som kommer fra Ringe, Kerteminde eller et helt tredje sted på Fyn.

Vi giver professionel rådgivning

Der findes et væld af løsning og strukturer når det kommer til opsætning af filt. Fælles for dem, er dog at det er vigtigt at før du opsætter væv eller filt, sørger for at rense væggene for ujævnheder og løst tapet. Hvis der er huller eller fordybninger i væggene, skal de spartles, for at mindske ujævnheder i filten.

Du er også meget velkommen til at komme forbi vores butik, og få en grundig vejledning i, hvordan du får det flotteste resultat med glasvæv og filt. Vi vil selvfølgelig også gerne stå for opsætning af filt hjemme hos dig.

Kontakt os og hør mere opsætning af filt

Hvis du sidder med nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores kompetente personale sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig bedst muligt. Vi kommer også gerne ud og kigger på din opgave, hvorefter vi kan beregne et uforpligtende tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig! 

​Anmeldelser & anbefalinger

Tommel op

Vi har lige fået malet vores gamle listeloft fra mørkt til lys nøj det blev super flot. Det bliver ik sidste gang jeg bruger jer.

Carsten Trøigård Hansen

Varmeste anbefaling

Vil på det varmeste anbefale Helle. Hun er dygtig og levere et godt stykke arbejde, glæder mig til hun skal lave mit bryggers.

Laila Kristiansen

Se flere anmeldelser her​ | Du kan også følge os på instagram  instagram

​Har du travlt og ønsker du at blive ringet op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligst.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt oplysninger

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fraugde Maleren

Østparken 155

5220 Odense SØ

Kontakt os

Telefon: 60 61 12 58

E-mail: fraugde-maleren@outlook.dk 

CVR: 37268062